Om food magasinet



food magasinet er magasinet til den professionelle fødevarebranche. Vi har her sammensat et magasin, som vi håber vil fungere som inspirationsmagasin for dig der producerer, leverer, kokkererer og serverer maden i foodservice-branchen.

food magasinet giver opdateret viden om trends og tendenser, kaster lys på den virkelighed, I hver dag agerer i og fortæller historier fra alle afkroge af branchen.

Vi håber, at food magasinet byder an til dialog om aktuelle udfordringer og indsatsområder branchen i fællesskab kan løse. Og at magasinet vil bidrage til et endnu bredere samarbejde på tværs af foodservice-branchen.

Tilmeld dig til at modtage food magasinet

Tilmeld dig food magasinet og vær sikker på at modtage magasinet i din indbakke, så snart det udkommer. For at kunne levere så interessant indhold som muligt til flest mulige, vil vi gerne vide, hvilken del af branchen, du tilhører.
*
*
*
*
*
*
Alle felter markeret med * er obligatoriske

Seneste food magasin


Læs magasinet
food magasinet vol. 7
Om 30 år vil der være knap 10 milliarder mennesker på jorden – og de skal alle have noget at spise.

Hvordan sikrer vi, at vores produktionsmetoder kan følge med? Og at vi ikke har udpint eller opbrugt vores ressourcer, så vi ikke kan levere ift. efterspørgslen?

Bæredygtighed skal sikre fremtiden. Men hvad er bæredygtig mad? Hvor skal man sætte ind, hvis man gerne vil tage ansvar og gøre en forskel? Hvor bør leverandører sætte ind og hvad kan man gøre ude i køkkenerne?

Dét har vi kastet lys på i denne udgave af food magasinet. Her finder du forskellige eksperters bud på, hvad bæredygtig mad er. Uenigheden er til at spore, men vi håber, at netop dét vil være grobund for debat og dialog, så vi i fødevarebranchen tager stilling og hver især gør en indsats.

Du får i et interview med michelin-kokken Christian F. Puglisi indblik i tankerne bag verdens mest bæredygtige restaurant. Søren Ejlersen fra Aarstiderne sætter ord på, hvorfor han mener, at et grønt fokus i fødevarebranchen er altafgørende for vores fremtid. Den ansvarlige for Københavns Kommunes fødevareaftaler giver indblik i, hvordan bæredygtighed tænkes ind i aftalerne og fremover vil fylde endnu mere. Unilever fortæller, hvordan bæredygtighed er fundamentet i hele organisationen og hvordan de med deres perspektiv ønsker at gøre en forskel. Teknologisk Institut løfter sløret for en ny bæredygtig emballagetype, der vil revolutionere markedet.

Du får også indblik i, hvorvidt danske musikfestivaler tænker bæredygtigt og et kig på innovative bæredygtige fødevareprojekter, som spås en plads blandt fremtidens fødevarer.

Alt i alt er food magasinet 7 spækket med artikler og perspektiver på bæredygtighed, som forhåbentlig kan bringe dig videre i dit arbejde med området.

Læs magasinet

Tidligere food magasiner

  • 22/09/2017 food magasinet vol. 7 LÆS MERE
  • 30/05/2017 food magasinet vol. 6 LÆS MERE
  • 23/02/2017 food magasinet vol. 5 LÆS MERE
  • 12/12/2016 food magasinet vol. 4 LÆS MERE
  • 21/09/2016 food magasinet vol. 3 LÆS MERE
  • 07/04/2016 food magasinet vol. 2 LÆS MERE
  • 24/01/2016 food magasinet vol. 1 – om sundhed, foodtrends, skabertrang og samarbejde LÆS MERE