Om food magasinetfood magasinet er magasinet til den professionelle fødevarebranche. Vi har her sammensat et magasin, som vi håber vil fungere som inspirationsmagasin for dig der producerer, leverer, kokkererer og serverer maden i foodservice-branchen.

food magasinet giver opdateret viden om trends og tendenser, kaster lys på den virkelighed, I hver dag agerer i og fortæller historier fra alle afkroge af branchen.

Vi håber, at food magasinet byder an til dialog om aktuelle udfordringer og indsatsområder branchen i fællesskab kan løse. Og at magasinet vil bidrage til et endnu bredere samarbejde på tværs af foodservice-branchen.

Tilmeld dig til at modtage food magasinet

Tilmeld dig food magasinet og vær sikker på at modtage magasinet i din indbakke, så snart det udkommer. For at kunne levere så interessant indhold som muligt til flest mulige, vil vi gerne vide, hvilken del af branchen, du tilhører.
*
*
*
*
*
*
Alle felter markeret med * er obligatoriske

Seneste food magasin


Læs magasinet
food magasinet vol. 9 – om mærkevaren
Hvis ikke der fandtes mærkevarer, ville det være umuligt at differentiere produkter. Kategorier ville være helt uden nuancer. Mærkevarer har en afgørende betydning, når vi taler vækst og værdiskabelse i fødevarebranchen – men hvordan sikrer vi, at mærkevaren skaber den ønskede værdi?

Hvordan skaber vi brands, der er stærke og betydningsfulde nok til at løfte niveauet i foodservicebranchen og som styrker samarbejdet mellem leverandørerne og køkkener – og bringer os tættere på dem, der spiser den mad, vi leverer, producerer og serverer?

foodmagasinet vol. 9 sætter fokus på mærkevaren i foodservicebranchen. Du får indblik i mærkevareleverandørernes arbejde med at styrke brandet og skabe værdi for kunderne og et par køkkeners bud på, hvordan mærkevaren bidrager til at opfylde krav om kvalitet og smag. To af landets helt store brandingeksperter kommer med deres ret forskellige bud på, hvordan vi skal gå til arbejdet med at styrke vores brands og nå vores fælles mål.

Snart mødes branchen til Foodexpo 2018 – Nordens største fødevaremesse. I magasinet finder du lidt om, hvad der sker på årets messe og møder et par mærkevareleverandøreres bud på, hvorfor de deltager.

Vi håber, at magasinet vil give dig ny inspiration – og lægge op til dialog og samarbejde på tværs af branchen.
Læs magasinet

Tidligere food magasiner

  • 20/02/2018 food magasinet vol. 9 – om mærkevaren LÆS MERE
  • 07/12/2017 food magasinet vol. 8 – om conveniencefood, kvalitet og markedsudvikling LÆS MERE
  • 22/09/2017 food magasinet vol. 7 LÆS MERE
  • 30/05/2017 food magasinet vol. 6 LÆS MERE
  • 23/02/2017 food magasinet vol. 5 LÆS MERE
  • 12/12/2016 food magasinet vol. 4 LÆS MERE
  • 21/09/2016 food magasinet vol. 3 LÆS MERE
  • 07/04/2016 food magasinet vol. 2 LÆS MERE
  • 24/01/2016 food magasinet vol. 1 – om sundhed, foodtrends, skabertrang og samarbejde LÆS MERE