Om food magasinetfood magasinet er magasinet til den professionelle fødevarebranche. Vi har her sammensat et magasin, som vi håber vil fungere som inspirationsmagasin for dig der producerer, leverer, kokkererer og serverer maden i foodservice-branchen.

food magasinet giver opdateret viden om trends og tendenser, kaster lys på den virkelighed, I hver dag agerer i og fortæller historier fra alle afkroge af branchen.

Vi håber, at food magasinet byder an til dialog om aktuelle udfordringer og indsatsområder branchen i fællesskab kan løse. Og at magasinet vil bidrage til et endnu bredere samarbejde på tværs af foodservice-branchen.

Tilmeld dig til at modtage food magasinet

Tilmeld dig food magasinet og vær sikker på at modtage magasinet i din indbakke, så snart det udkommer. For at kunne levere så interessant indhold som muligt til flest mulige, vil vi gerne vide, hvilken del af branchen, du tilhører.
*
*
*
*
*
*
Alle felter markeret med * er obligatoriske

Seneste food magasin


Læs magasinet
food magasinet vol. 6
food magasinet er et inspirationsmagasin til den professionelle fødevarebranche, som forhåbentlig kan bidrage til dialog på tværs af branchen. I sjette udgave ser vi nærmere på specialdesignet mad – især beriget kost og funktionelle fødevarer. Vi taler med eksperter, viderebringer forskningsresultater og besøger et par cases. Du finder også en update på 3D-printerens nuværende og kommende rolle i fødevarebranchen og får via en gastrofysiker indblik i smagens betydning for spiseoplevelsen. I det store virksomhedsportræt kommer du denne gang med inden for hos juicegiganten Joe & The Juice, der kommer med deres eget bud på succesen.
Læs magasinet

Tidligere food magasiner

  • 30/05/2017 food magasinet vol. 6 LÆS MERE
  • 23/02/2017 food magasinet vol. 5 LÆS MERE
  • 12/12/2016 food magasinet vol. 4 LÆS MERE
  • 21/09/2016 food magasinet vol. 3 LÆS MERE
  • 07/04/2016 food magasinet vol. 2 LÆS MERE
  • 24/01/2016 food magasinet vol. 1 – om sundhed, foodtrends, skabertrang og samarbejde LÆS MERE