Tilbage

Away From Home Branchedagen 2017 - indlægsholdere fra ind-og udland

Se program Tilføj til kalender
Priser


Første deltager
Pris per deltager: 1695.00 DKK

Deltager nummer 2.3.4.5
Pris per deltager: 1295.00 DKK
AFHOLDELSESDATO:
fra 16/11-2017 kl. 9.00
til 16/11-2017 kl. 16.00
STED:
Comwell Middelfart
Karensmindevej 3
5500 Middelfart

Away From Home
Branchedagen 2017

DAGENs PROGRAM 

FoodTrends 2018
Kom og bliv inspireret af de nyeste og mest betydningsfulde trends rundt om mad, måltider og mennesker. Du vil blive indviet i de mest aktuelle nationale, regionale og internationale foodtrends, som på hver deres måde vil påvirke fødevareinnovationer i 2018.
Alle fremmødte vil efterfølgende modtage materialet i e-bogen ”Food Book 2018”
v/Hanne Harboe, Strategic Food Planner & Partner, Nørgaard Mikkelsen

____________

IKEA - it’s all about passion
Det er ikke kun passionen for folks hjem - det er en passion for folks liv, der gør IKEA så succesfuld. I livet er fødevarer jo også en meget vigtig del. Lyt til, hvordan Ikea er blevet en af ​​de største restaurant kæder, hvordan de arbejder med deres fødevarestrategi, deres koncepter, der vedrører det, der er vigtige for forbrugerne, og hvad betyder det for samarbejdet med leverandørerne i fremtiden.
v/Stuart Cowan, Country manager, IKEA Food (indlægget vil være på engelsk)

_____________

Pret A Manger as a Brand
Få indsigt i den succesfulde sandwichkæde Pret A Manger som et brand og hvordan de formår fortsat at vækste med stor integritet. Pret A Manger er nu også snart er at finde i Danmark.  Kom og hør hvorfor har de valgt at etablere sig i Danmark, hvilke muligheder ser de i det danske marked og hvordan tænker de det idéelle leverandørsamarbejde? (indlægget vil være på engelsk)
v/Lykke Vad, Head Of Partnerships Operations & Mark Thomas CSci MIFST, Technical Manager

_____________
 
DATA-deling er fremtidens sort
SAMHANDELs er landets største frivillige indkøbsforening for hotel- og restaurantbranchen. Hør om deres tanker og filosofien bag udviklingen. Først og fremmest stilles skarpt på, hvad berettiger SAMHANDELs eksistens og hvad er SAMHANDEL for et type virksomhed, men også på datadeling, værdien af bigdata og belønningsstruktur som motivationsinstrument i samhandelen. Kom og hør et bud på hvordan fremtiden ser ud for SAMHANDEL og samme type virksomheder.

v/Torben Serritslev, CEO, Samhandel
________________

Den Digitale Arena
Hvad er karakteristisk ved de digitale vindere, hvad vi kan lære af dem - og hvordan kan vi styrke virksomhedens konkurrenceevne, ved at omstille sig til den digitale virkelig, som vi er en del af. Hør om digitaliseringens magt og hvordan vi får mest muligt ud af vores digitale tilstedeværelse?

v/Jannik Liedner, partner, Lifted.
______________

FRA SKROT TIL SLOT

Hvordan vælge at købe et gammelt slot, restaurere det og skabe en driftig forretning – et brand! Hør hvordan Svend og Sanne Brodersen har forfulgt en drøm, brugt enhver mulighed som har gjort dem til en del af branchen med koncertsal, eventplads, slotskøkken, ferielejligheder og et stort økologisk landbrug, som gør at de repræsenterer flere led i værdikæden. Hør om rejsen og tanker om hvad fremtidens kunde ønsker.
v/Svend Brodersen, slotsejer, Gram Slot

______________

Madmesser – BRANCHENS MØDESTED
Hør også om ”hvordan gik det så” på Madværkstedet – fødevarebranchens nye messe og få en UpDate på seneste news om FoodExpo 2018

v/Carina Høgsted, projektleder,  Messecenter Herning,
______________

HVORDAN SKABES ØGET VÆRDI I KÆDEN?
Hvordan skaber man værdi i et presset marked, hvor den vigtigste parameter er pris, pris og pris? Med udgangspunkt i en række cases fra danske og internationale forskningsprojekter vil Martin Thorsøe give et bud på mulighederne og forudsætningerne for at skabe merværdi i varekæden gennem innovation og produkt differentiering.
v/Martin Hvarregaard Thorsøe, postdoc., Århus Universitet

________________


DLF Update
v/direktør, Niels Jensen, DLF
________________
 

Kom og deltag i en spændende dag iblandt branchefolk hvor der er rig mulighed for networking, vidensdeling & inspiration.

Book som gæst

Hvis du ikke er medlem hos DLF kan du
booke dig som gæst.

Jeg har en DLF konto

Email:
Password:
Glemt password?