Tilbage 30-05-2017

food magasinet vol. 6 – om specialdesignet mad, smagsnuancer og succesjuicere


I sjette udgave af food magasinet kan du bliver klogere på specialdesignet mad. Du kan læse om, hvordan beriget kost gør en forskel for svagtspisende patienter og får indblik i et forskningsprojekt fra Aalborg Universitetshospital. Du finder perspektiver på funktionelle fødevarer fra forskellige eksperter og cases. Og så får du en status på, hvor langt branchen er med 3D-print af fødevarer. Du henter viden om smagens betydning for spiseoplevelsen, får et kort gensyn med Madværkstedet og sidst men ikke mindst finder du i food magasinet et længere virksomhedsportræt med juiceimperiet Joe & The Juice, hvor de bl.a. giver et bud på, hvorfor de rider på en bølge af succes.

Læs food magasinet vol. 6 her

Flere DLF Nyheder

  • 22/02/2018 DLF Awardshow 2018 - branchens store prisuddeling

    Se de nominerede til de 4 priser, der uddeles til DLF Årstræf d. 8. marts!

    LÆS MERE
  • 20/02/2018 food magasinet vol. 9 - om mærkevaren

    food magasinet vol. 9 ser nærmere på mærkevaren i foodservicebranchen og hvordan den kan bruges til at styrke samarbejdet og skabe vækst på tværs af branchen.

    LÆS MERE
  • 05/02/2018 Future Leaders til DLF Årstræf

    Til DLF Årstræf sætter vi fokus på fremtidens handel, og derfor inviterer vi i år en række unge med til arrangementet, som i fremtiden skal være med til at udvikle og drive branchen.

    LÆS MERE
  • 30/01/2018 Foodexpo 2018 er lige om hjørnet

    D. 18.-20. marts 2018 slår Messecenter Herning endnu engang dørene op for Foodexpo, og vi kan næsten ikke vente!

    LÆS MERE
  • 07/12/2017 food magasinet vol. 8 – om conveniencefood, kvalitet og markedsudvikling

    food magasinet vol. 8 ser nærmere på conveniecefood og hvordan foodservicebranchen bidrager hertil. Udvalget er større, kvaliteten her højere og potentialet for vækst er stor.

    LÆS MERE
  • 22/09/2017 food magasinet vol. 7 - om bæredygtighed, økologi og fremtidens fødevarer

    I food magasinet vol. 7 finder du forskellige eksperters syn på, hvornår mad er bæredygtigt og får inspiration til, hvad du skal være opmærksom på, når du vil levere og servere bæredygtig mad.

    LÆS MERE
  • 29/06/2017 Rapport - Consumer Access to Brands

    DLF har sammen med 10 andre europæiske lande sat fokus på forbrugernes adgang til et alsidigt dagligvareudbud. Du kan læse mere i rapporten "Consumer Access to Brands" her.

    LÆS MERE
  • 30/05/2017 food magasinet vol. 6 – om specialdesignet mad, smagsnuancer og succesjuicere

    food magasinet vol. 6 har fokus på specialdesignet mad. Vi taler med eksperter om funktionelle fødevarer, beriget kost og 3D-printet mad. Du kan læse om smagens betydning for spiseoplevelsen.

    LÆS MERE
  • 09/05/2017 Det mener deltagerne om DLF’s nye digitale uddannelse

    Deltagerne på digital uddannelse udtaler sig

    LÆS MERE
  • 09/05/2017 Ny uddannelse i digital markedsføring i dagligvarebranchen

    DLF har i samarbejde med LIFTED Competence skræddersyet en uddannelse i digital markedsføring specifikt for dagligvarebranchen

    LÆS MERE
  • 09/05/2017 Spotmarket – sælg dine restpartier

    Spotmarket – en platform, hvor du kan afdisponere dine restpartier på en nem og effektiv måde

    LÆS MERE
  • 05/05/2017 GS1Trade Exact og Image kampagne 2017

    Tilbud til eksisterende medlemmer af GS1Trade Sync - og dig der bliver det inden 30. juni 2017.

    LÆS MERE
Se alle nyheder