Tilbage 31-08-2017

Projekt Madoverskud


Dansk Folkehjælp er gået sammen med Stop Spild Af Mad, Dansk DLF, Dansk Cater og Spotmarket.dk om at reducere madspild til fordel for både miljø og udsatte familier i Danmark.

Projekt Madoverskud har som ambition at indsamle overskudsmad fra fødevareproducenter, og uddele det til familier, som har svært ved at få økonomien til at hænge sammen.

Vi søger derfor partnere, som har lyst til at indgå i projektet ved at donere de datokritiske varer, som af den ene eller anden grund ikke kan sælges på ordinære vilkår.

Madoverskuds-dagsordenen nyder stor offentlig interesse.  Via Projekt Madoverskud kan I donere hele, eller dele af, restpartier, som ellers ville have været kasseret, og dermed spare miljøet for belastning samtidig med, at I hjælper udsatte danske familier til at få hverdagen til at hænge sammen. Dansk Folkehjælp oplever desværre, at flere og flere af Danmarks udsatte har svært ved at sørge for mad på bordet til dem selv og deres børn.

’Stop Spild af Mad’ og Dansk Folkehjælp har i sig selv over 76.000 følgere på Facebook, og vi vil naturligvis være behjælpelige med at dele vores projektpartneres gode historie med omverdenen.

Som projektpartnere vil I desuden få jeres logo på hjemmesiden. Ud over Projekt Madoverskud uddeler Dansk Folkehjælp også overskudsmad til familier i hele landet i forbindelse med højtider, i den forbindelse vil vi også bede jer om at have os i tankerne, hvis I har mad i overskud til jul. 


Kontakt Rasmus Dam Knudsen, Dansk Folkehjælp for yderligere information; rdk@folkehjaelp.dk

Flere DLF Nyheder

 • 20/10/2017 Den europæiske mærkevareorgansation får ny generaldirektør

  Den europæiske mærkevareorgansation, European Brands Association AIM, har udpeget en ny generaldirektør.

  LÆS MERE
 • 22/09/2017 food magasinet vol. 7 - om bæredygtighed, økologi og fremtidens fødevarer

  I food magasinet vol. 7 finder du forskellige eksperters syn på, hvornår mad er bæredygtigt og får inspiration til, hvad du skal være opmærksom på, når du vil levere og servere bæredygtig mad.

  LÆS MERE
 • 31/08/2017 Projekt Madoverskud

  Dansk Folkehjælp er gået sammen med Stop Spild Af Mad, Dansk DLF, Dansk Cater og Spotmarket.dk om at reducere madspild til fordel for både miljø og udsatte familier i Danmark.

  LÆS MERE
 • 29/06/2017 Rapport - Consumer Access to Brands

  DLF har sammen med 10 andre europæiske lande sat fokus på forbrugernes adgang til et alsidigt dagligvareudbud. Du kan læse mere i rapporten "Consumer Access to Brands" her.

  LÆS MERE
 • 30/05/2017 food magasinet vol. 6 – om specialdesignet mad, smagsnuancer og succesjuicere

  food magasinet vol. 6 har fokus på specialdesignet mad. Vi taler med eksperter om funktionelle fødevarer, beriget kost og 3D-printet mad. Du kan læse om smagens betydning for spiseoplevelsen.

  LÆS MERE
 • 09/05/2017 Det mener deltagerne om DLF’s nye digitale uddannelse

  Deltagerne på digital uddannelse udtaler sig

  LÆS MERE
 • 09/05/2017 Ny uddannelse i digital markedsføring i dagligvarebranchen

  DLF har i samarbejde med LIFTED Competence skræddersyet en uddannelse i digital markedsføring specifikt for dagligvarebranchen

  LÆS MERE
 • 09/05/2017 Spotmarket – sælg dine restpartier

  Spotmarket – en platform, hvor du kan afdisponere dine restpartier på en nem og effektiv måde

  LÆS MERE
 • 05/05/2017 GS1Trade Exact og Image kampagne 2017

  Tilbud til eksisterende medlemmer af GS1Trade Sync - og dig der bliver det inden 30. juni 2017.

  LÆS MERE
 • 04/04/2017 FIELD SALES RAPPORTEN 2017

  Field Sales rapporten 2017 er nu klar - den dækker mere end 700 salgskonsulenter. Der blæser positive vinde i forventningerne til det fremtidige butiksarbejde. Læs rapporten og se om du er enig!

  LÆS MERE
 • 24/03/2017 Ny fødevaremesse kom godt fra start

  Den nye fødevaremesse Madværkstedet sluttede onsdag efter to inspirerende dage med fokus på fødevarebranchen.

  LÆS MERE
 • 24/03/2017 NGO´er og fødevareindustri giver mad-hjælp til udsatte

  Dansk Folkehjælp, Stop Spild Af Mad, Spotmarket.dk, DLF og Dansk Cater vil hver uge uddele op til 500-1000 kilo overskudsmad/dagligvarer

  LÆS MERE
Se alle nyheder