Tilbage 22-09-2017

food magasinet vol. 7 - om bæredygtighed, økologi og fremtidens fødevarer


I food magasinet vol. 7 giver vi dig indblik i nogle af de fødevaremæssige udfordringer, vi står over for med den kraftige befolkningsvækst verden over. Vi tager et kig på, hvad bæredygtig mad er og bringer flere eksperters holdninger i spil. Holdninger, der forhåbentlig kan skabe debat og dialog om emnet, så flere tager stilling til, hvor de står i bæredygtighedsligningen.

food magasinet vol. 7 giver dig inspiration til, hvordan du kan arbejde med bæredygtighed i fødevarebranchen. Vi ser på, hvordan bæredygtighed kan tænkes ind i fødevareaftaler, hvordan der arbejdes med bæredygtighed ude i køkkenerne – både på verdens mest bæredygtige restaurant og på en række musikfestivaler – og ser på bæredygtig fødevareemballage. Vi inddrager flere interessante cases og spændende eksperter, og du får indsigt i emnet fra flere vinkler.

Læs food magasinet vol. 7 her

Flere DLF Nyheder

  • 20/10/2017 Den europæiske mærkevareorgansation får ny generaldirektør

    Den europæiske mærkevareorgansation, European Brands Association AIM, har udpeget en ny generaldirektør.

    LÆS MERE
  • 22/09/2017 food magasinet vol. 7 - om bæredygtighed, økologi og fremtidens fødevarer

    I food magasinet vol. 7 finder du forskellige eksperters syn på, hvornår mad er bæredygtigt og får inspiration til, hvad du skal være opmærksom på, når du vil levere og servere bæredygtig mad.

    LÆS MERE
  • 31/08/2017 Projekt Madoverskud

    Dansk Folkehjælp er gået sammen med Stop Spild Af Mad, Dansk DLF, Dansk Cater og Spotmarket.dk om at reducere madspild til fordel for både miljø og udsatte familier i Danmark.

    LÆS MERE
  • 29/06/2017 Rapport - Consumer Access to Brands

    DLF har sammen med 10 andre europæiske lande sat fokus på forbrugernes adgang til et alsidigt dagligvareudbud. Du kan læse mere i rapporten "Consumer Access to Brands" her.

    LÆS MERE
  • 30/05/2017 food magasinet vol. 6 – om specialdesignet mad, smagsnuancer og succesjuicere

    food magasinet vol. 6 har fokus på specialdesignet mad. Vi taler med eksperter om funktionelle fødevarer, beriget kost og 3D-printet mad. Du kan læse om smagens betydning for spiseoplevelsen.

    LÆS MERE
  • 09/05/2017 Det mener deltagerne om DLF’s nye digitale uddannelse

    Deltagerne på digital uddannelse udtaler sig

    LÆS MERE
  • 09/05/2017 Ny uddannelse i digital markedsføring i dagligvarebranchen

    DLF har i samarbejde med LIFTED Competence skræddersyet en uddannelse i digital markedsføring specifikt for dagligvarebranchen

    LÆS MERE
  • 09/05/2017 Spotmarket – sælg dine restpartier

    Spotmarket – en platform, hvor du kan afdisponere dine restpartier på en nem og effektiv måde

    LÆS MERE
  • 05/05/2017 GS1Trade Exact og Image kampagne 2017

    Tilbud til eksisterende medlemmer af GS1Trade Sync - og dig der bliver det inden 30. juni 2017.

    LÆS MERE
  • 04/04/2017 FIELD SALES RAPPORTEN 2017

    Field Sales rapporten 2017 er nu klar - den dækker mere end 700 salgskonsulenter. Der blæser positive vinde i forventningerne til det fremtidige butiksarbejde. Læs rapporten og se om du er enig!

    LÆS MERE
  • 24/03/2017 Ny fødevaremesse kom godt fra start

    Den nye fødevaremesse Madværkstedet sluttede onsdag efter to inspirerende dage med fokus på fødevarebranchen.

    LÆS MERE
  • 24/03/2017 NGO´er og fødevareindustri giver mad-hjælp til udsatte

    Dansk Folkehjælp, Stop Spild Af Mad, Spotmarket.dk, DLF og Dansk Cater vil hver uge uddele op til 500-1000 kilo overskudsmad/dagligvarer

    LÆS MERE
Se alle nyheder