Tilbage 30-01-2018

Foodexpo 2018 er lige om hjørnet


D. 18.-20. marts 2018 slår Messecenter Herning endnu engang dørene op for Foodexpo, og vi kan næsten ikke vente! Igen i år har DLF været en aktiv medspiller i udviklingen af en stærkt voksende messe, og vi glæder os over den store opbakning, der har været til messen blandt vores medlemmer.

En messe i vækst

Der har til stor glæde vist sig stor opbakning til messen, og i år bliver der endnu mere plads til inspiration og skønne madoplevelser, når der åbnes op for to ekstra haller. Du kan blandt andet se frem til helt nye koncepthaller inden for både detail, økologi, hotelindretning og så kan du også opleve ’Madtemplet’ – et trendområde, der sætter 'oplevelsen' i fokus.

DLF vil naturligvis gerne opfordre jer til at besøge Foodexpo, og skal I deltage med en stand på messen, opfordrer vi jer til at gøre brug af det markedsføringsmateriale, som Foodexpo stiller til rådighed.
For mere info herom kontakt Maria Raahauge Clausen, MCH på mrc@mch.dk eller på tlf. 99 26 98 70

Du kan læse mere om de forskellige aktiviteter på Foodexpo lige her

Flere DLF Nyheder

  • 22/02/2018 DLF Awardshow 2018 - branchens store prisuddeling

    Se de nominerede til de 4 priser, der uddeles til DLF Årstræf d. 8. marts!

    LÆS MERE
  • 20/02/2018 food magasinet vol. 9 - om mærkevaren

    food magasinet vol. 9 ser nærmere på mærkevaren i foodservicebranchen og hvordan den kan bruges til at styrke samarbejdet og skabe vækst på tværs af branchen.

    LÆS MERE
  • 05/02/2018 Future Leaders til DLF Årstræf

    Til DLF Årstræf sætter vi fokus på fremtidens handel, og derfor inviterer vi i år en række unge med til arrangementet, som i fremtiden skal være med til at udvikle og drive branchen.

    LÆS MERE
  • 30/01/2018 Foodexpo 2018 er lige om hjørnet

    D. 18.-20. marts 2018 slår Messecenter Herning endnu engang dørene op for Foodexpo, og vi kan næsten ikke vente!

    LÆS MERE
  • 07/12/2017 food magasinet vol. 8 – om conveniencefood, kvalitet og markedsudvikling

    food magasinet vol. 8 ser nærmere på conveniecefood og hvordan foodservicebranchen bidrager hertil. Udvalget er større, kvaliteten her højere og potentialet for vækst er stor.

    LÆS MERE
  • 22/09/2017 food magasinet vol. 7 - om bæredygtighed, økologi og fremtidens fødevarer

    I food magasinet vol. 7 finder du forskellige eksperters syn på, hvornår mad er bæredygtigt og får inspiration til, hvad du skal være opmærksom på, når du vil levere og servere bæredygtig mad.

    LÆS MERE
  • 29/06/2017 Rapport - Consumer Access to Brands

    DLF har sammen med 10 andre europæiske lande sat fokus på forbrugernes adgang til et alsidigt dagligvareudbud. Du kan læse mere i rapporten "Consumer Access to Brands" her.

    LÆS MERE
  • 30/05/2017 food magasinet vol. 6 – om specialdesignet mad, smagsnuancer og succesjuicere

    food magasinet vol. 6 har fokus på specialdesignet mad. Vi taler med eksperter om funktionelle fødevarer, beriget kost og 3D-printet mad. Du kan læse om smagens betydning for spiseoplevelsen.

    LÆS MERE
  • 09/05/2017 Det mener deltagerne om DLF’s nye digitale uddannelse

    Deltagerne på digital uddannelse udtaler sig

    LÆS MERE
  • 09/05/2017 Ny uddannelse i digital markedsføring i dagligvarebranchen

    DLF har i samarbejde med LIFTED Competence skræddersyet en uddannelse i digital markedsføring specifikt for dagligvarebranchen

    LÆS MERE
  • 09/05/2017 Spotmarket – sælg dine restpartier

    Spotmarket – en platform, hvor du kan afdisponere dine restpartier på en nem og effektiv måde

    LÆS MERE
  • 05/05/2017 GS1Trade Exact og Image kampagne 2017

    Tilbud til eksisterende medlemmer af GS1Trade Sync - og dig der bliver det inden 30. juni 2017.

    LÆS MERE
Se alle nyheder