Tilbage

EffectMakers BMS

BMS -det foretrukne valg til Business- og Trade Promotion Management

Effectmakers’ Business Management Software er et cloud baseret system, der hjælper dig med at holde styr på din forretning med fokus på Business Planning og Trade Promotion Management.

BMS giver dig bl.a. maksimal synlighed på dine kunder, varer, baseline, indtjening, dit vareflow, P&L, KPI’s og dine kampagner i et og samme system. Du får mulighed for at planlægge kampagner til forskellige kunder og får komplet overblik over alle elementer. Alle data bliver opdateret i real time, og det betyder, at både din salgsafdeling og finansafdeling får opdateringer i systemet samtidig med, de bliver lavet. Dermed er der fuldt overblik for alle ansatte over, hvilke kampagner virksomheden tjener godt på, og hvilke den ikke tjener på.

BMS er et meget fleksibelt system som spiller fint sammen med jeres øvrige systemer som SAP, FutureMaster og andre ERP systemer. Der findes i dag 4 forskellige versioner af BMS som dækker lige fra den omfattende Enterprise model til en nedskaleret Promotion Basic model. Det er vigtigt for os at være tætte på kunderne, så de føler sig trygge og i gode hænder. På den måde kan vi også holde os opdatereret omkring kundernes ønsker om opdateringer til systemet. BMS er opbygget på baggrund af kundens behov og ikke omvendt.

Effectmakers har arbejdet dedikeret med BMS de sidste 6 år og vi er nu oppe på 10 ansatte og forventer yderligere vækst de næste par år. Vi vil være de bedste til, hvad vi laver og derfor arbejdes der hele tiden på at forbedre BMS samt udvikle nye funktionaliteter.
BMS er baseret på Microsoft Azure cloud løsning som giver maksimal driftsikkerhed og ydelse til kunderne. Yderligere er BMS bygget op i det velkendte Microsoft miljø og software.

Vi er også glade for nu at være nævnt i Gartner’s  rapport fra Maj 2017 “Market Guide for Trade Promotion Management and Optimization for the Consumer Goods Industry”, hvor det igen slås fast, at virksomhedernes selvlavede Excel systemer ikke længere er løsningen, men at systemer som BMS er fremtiden.

Når det kommer til implementering bestemmer du selv, hvordan det skal foregå. Vi kan hjælpe jer noget af vejen eller hele vejen. Dette anbefales til Enterprise modellen. Alternativt kan I selv stå for implementering (do-it-yourself).

Effectmakers tilbyder altid en 100% gratis 2 måneders prøveperiode, således at du kan lære programmet at kende før køb. Teknisk support er naturligvis inkluderet i prøveperioden, såfremt dette skulle være nødvendigt. Besøg vores website og vær i gang på 5 minutter. Du får adgang til 2 demo databaser. Én demo MED sample data samt én demo base UDEN. Her kan du selv tilføre egne data.
Effectmakers har også, igen baseret på ønsker fra kunden, udviklet 20+ Quick guides og anden dokumentation, der hjælper dig med at navigere rundt i BMS og kommer med råd og tips. Det gør det endnu lettere at gå i gang med at tage systemet i brug. 

Du skal vælge BMS, hvis du ønsker et gennemprøvet og fleksibelt Business- og Trade Promotion Management værktøj hvor kundeservice og praktisk funktionalitet er i centrum.

Effectmakers’ kunder tæller blandt andet:  L’Oréal, Lavazza, Orkla, Stryhn’s, Tulip og Toms.

Kontaktoplysninger

WEBSITE:
TLF:
E-mail:
Adresse:
www.EffectMakers.com 
40181878 
hh@EffectMakers.com 
Flæsketovet 68, 1., 1711 København V 

Seneste nyt fra partneren

08/02/2016 Et præcist forecast er vejen til en stærk bundlinje

Kavli fik forbedret forecast med 10 %-points på bare 6 måneder.

LÆS MERE