Tilbage

IN-STORE A/S

Danmarks førende virksomhed inden for face-to-face kommunikation med udgangspunkt i "butikken som medie". IN-STORE er et 100% ejet datterselskab i Frode Laursen Gruppen. Koncernen omfatter ca. 2000 ansatte, 340.000 m2 lager, 875 lastbiler og omsætter for ca. 2 mia. kroner. IN-STORE har tilknyttet ca. 1000 deltidsmedarbejdere. .

Salgsdemonstrationer: 

Vi har nogle af Danmarks absolut stærkeste demo-teams – Kohberg, Unilever, Tulip og andre mærkevare-leverandører der lægger vægt på kvalitet i rådgivning og stiller krav om salgseffekt.

Vores afrapportering gør det muligt for vores kunder at vurdere effekten af den enkelte demo, herunder også i relation til kontaktpriser m.v.


Merchandising:

Varer sælger varer! Vi har tilknyttet 170 merchandisere der med 4,7 års gns. anciennittet hører til sværvægterne inden for området. Vi er i butikkerne 7 dage om ugen – også om søndagen. Vores BIG STORE koncept dækker bl.a. alle Bilka. 

SupportTeam:

Vores supportteam er salgsteam der kører i vores regi men refererer direkte til kunden. Vi varetager f.eks. RED BULL´s salgsteam med ”strikers”, hvor vi ansætter, planlægger, afrapporterer samt håndterer alt praktisk omkring it, biler etc.

OOS-målinger

Vi foretager OOS-målinger og afrapporterer til såvel leverandører som kæder.  

Kontaktoplysninger

WEBSITE:
TLF:
E-mail:
Adresse:
www.in-store.dk 
87646573 
flboy@in-store.dk 
Vittenvej 90, 8382 Hinnerup