Tilbage

Retail Institute Scandinavia A/S

Retail Institute Scandinavia er et videns- og konsulenthus med ekspertise indenfor forbrugeradfærd, trends og detailhandel.

Vi hjælper vores kunder og medlemmer til vækst gennem kvantitativ og kvalitativ viden, sparring og løsning af konsulentopgaver. 

Retail Institute Scandinavia er en del af det internationale netværk af konsulenthuse, Ebeltoft Group. Derfor har vi masser af relevante internationale samarbejdspartnere, vi kan trække på.

Vi producerer desuden Stockmann-branchehåndbøgerne, som giver viden og overblik over brancher og deres udvikling.

En vigtig del af Retail Institute Scandinavias virksomhed er medlemsbaseret. Vores medlemsskare spænder over leverandører til detailhandlen, kæder, city-aktører, solutions-leverandører, organisationer og uddannelsesinstitutioner.

Gennem medlemskabet får de alle bl.a. adgang til:

  • Retail Watch – et nyhedsbrev, som sikrer daglig opdatering af de nyeste og mest relevante begivenheder inden for dansk og international detailhandel.

  • Magasinet Retail+ - et magasin, som udkommer fire gange årligt og indeholder indsigt, inspiration, information og cases fra detailhandlens og forbrugernes verden.

  • Gratis trendseminar 2 gange årligt med fokus på forbrugeradfærd og -trends og strømninger i detailhandlen.

  • Adgang til et omfattende researchredskab i form af et hav af artikler, publikationer, nyhedsarkiv, cases og rapporter om trends og detailhandel i Vidensbanken.

  • Bokseringen – en gratis session, hvor vores dygtige konsulenter sparrer med dig om det, du finder relevant.

Retail Institute Scandinavia kan desuden tilbyde konceptet ”Lej en marketingchef”, hvor du kan få senior sparring om marketing tilpasset netop dit behov på klippekortsbasis.

Retail Institute Scandinavias marketingekspert Dorte Wimmer har mange års erfaring på ledelsesniveau fra marketing for både brands, reklamebranchen og detailhandlen, og hun sikrer dig output med høj kvalitet linket til din virksomheds mål. Dorte Wimmer udfører både selvstændige opgaver og kan indgå i samarbejde med dine medarbejdere og bureauer.

Læs mere om Retail Institute Scandinavia her eller kontakt Dorte Wimmer på dw@retailinstitute.dk eller tlf.: 40 32 98 10

Kontaktoplysninger

WEBSITE:
TLF:
E-mail:
Adresse:
www.retail-institute-scandinavia.dk 
40329810 
dw@retail-institute.dk 
Gl. Lundtoftevej 1E, 2 sal, 2800 Lyngby 

Seneste nyt fra partneren

24/08/2017 Supermarkedshåndbogen 2017

Har du styr på dagligvarehandlen anno 2017? Med Supermarkedshåndbogen får du en aktuel beskrivelse af markedet, konkurrenceforholdene og kædernes profiler i den danske dagligvarebranche.

LÆS MERE
05/12/2016 Dansk Dagligvarehandel Prognose 2025

Retail Institute Scandinavia har igen udarbejdet en prognose for den danske dagligvarehandel - prognosen omhandler perioden frem til 2025.

LÆS MERE
03/10/2016 FREMTIDENS FORBRUGERE I DAGLIGVAREHANDLEN

- Generation Y: Forstå dem; Fang dem

LÆS MERE
30/08/2016 Food Serviceguide 2016

Retail Institute Scandinavias årlige brancherapport, der belyser det danske marked for restauranter, catering, hoteller og beværtninger

LÆS MERE
01/07/2016 Supermarkedshåndbogen 2016

Supermarkedshåndbogen, der udkommer en gang om året, giver en aktuel beskrivelse af markedet, konkurrenceforholdene og kædernes profiler i den danske dagligvarebranche.

LÆS MERE
02/05/2016 Kæder i dansk detailhandel 2016

Har du brug for en højaktuel orientering om brancher og kædeprofiler i dansk detailhandel? - få det med den nyeste udgave af "Kæder i dansk detailhandel"

LÆS MERE
02/05/2016 Trendpublikation: Retail Innovations 11

Trendpublikation: Retail Innovations 11 – Din guide til de nyeste trends og innovative koncepter på den internationale detailhandelsscene

LÆS MERE
26/01/2016 Dansk Dagligvarehandels 10 års statistik 2005-2015

Dansk dagligvarehandels 10 års statistik er den eneste af sin art i Danmark og giver et væld af oplysninger til brug for alle, der arbejder med dansk dagligvarehandel.

LÆS MERE
30/11/2015 Dansk Dagligvarehandel Prognose 2025

Hvem bliver dagligvarebranchens vindere og tabere?

LÆS MERE
05/11/2015 RETAIL-RENÆSSANCE 2.0

– sådan genopfinder du den fysiske butik med oplevelser og omnichannel

LÆS MERE
16/03/2015 Dansk dagligvarehandels tabere og vindere

Ny udgave netop udkommet!

LÆS MERE