Tilbage

Factum Danmark Aps

FACTUM er et uundværligt redskab for enhver salgsorganisation, som igennem vore årlige målinger får et helt aktuelt billede af virksomhedens kunderelationer – på centralt indkøbsniveau og i butikkerne.
 
Vort analyse koncept bygger på en tro på, at forhold omkring et oplevet samarbejde kun giver mening, hvis resultaterne sammenlignes med andre virksomheder i samme branche/varekategori. Herigennem opnås et klart billede af virksomhedens styrker og svagheder i forhold til konkurrenter. Og den årlige gennemførelse af undersøgelserne betyder, at man til stadighed har overblik over den aktuelle situation, som påvirkes af indsatserne fra én selv og markedets øvrige aktører.
 
FACTUM gennemfører løbende undersøgelser i følgende salgskanaler: Dagligvarehandelen, Houseware og Food Service, men vi løser også gerne specielle opgaver, baseret på personlige interviews med Handelen.

FACTUM har opereret i Danmark siden 1990. I 2005 blev undersøgelserne lanceret i Finland, og fra 2012 har vi været repræsenteret i Tjekkiet. Vi har således en unik erfaring på et område, der er en kritisk succesfaktor for alle virksomheder.

 

Kontaktoplysninger

WEBSITE:
TLF:
E-mail:
Adresse:
www.factum.dk 
3164 9483 
thomas.herschend@factum.dk 
Landagervej 1, 3200 Helsinge