Tilbage

Tilbudsdata

Få indsigt og intelligens omkring tilbudsaviser og dagligvaremarkedet via vores portal på www.tilbudsdata.dk

Markedsføring via tilbudsavis er en vigtig del af detailkædernes DNA - via tilbudsdata får du hurtigt og effektivt overblik over udviklingen.

I tilbudsdata kan du hurtigt kalde en mængde data frem direkte på skærmen og sortere i disse med link til billede af den enkelte annonce eller side i tilbudsavisen. 

Skal du lave større analyser så giver tilbudsdata mulighed for at downloade en større mængde data i csv format som kan åbnes i excel eller vores analyseskabelon. 

I tilbudsdata gemmes en digital kopi af tilbudsaviserne. Via arkiv funktionen kan du finde og bladre i gamle aviser og eks. analysere kædens layout koncept. 

3 gange årligt modtager vores kunder desuden et sæt generelle nøgletal, der viser den generelle udvikling i brugen af tilbudsaviser og indholdet i disse. 


Tilbudsdata findes i alle de Nordiske lande – så vi kan tilbyde et komplet Nordisk overblik

Derudover kan vi tilbyde adgang til vores arkiv for yderligere 10 lande i Europa

Adgang til tilbudsdata er relevant for de fleste funktioner hos en leverandør til detailkæderne – både i salg og marketingafdelingen, da der kan måles på såvel leverandør, mærke, kategori, produkt eller kædeniveau og kombinationer af disse

Via vores samarbejde med forbrugerportalen tilbudsugen.dk opsamler vi desuden viden om forbrugeres digitale adfærd når det gælder brugen af tilbudsaviser. 

Kontaktoplysninger

WEBSITE:
TLF:
E-mail:
Adresse:
www.tilbudsdata.dk 
26 75 07 40 
cn@1st-retail.dk 
Byvej 1D, 8543 Hornslet 

Seneste nyt fra partneren

25/08/2017 424.610 sider med gode tilbud

Så mange sider har de 37 danske kæder vi har fulgt de sidste 10 år produceret – på nær 1 år er mængden steget hvert år – næsten 38% over hele perioden.

LÆS MERE
30/05/2017 Nyhed fra Tilbudsdata

Har du abonnement på tilbudsdata kan du nu få adgang til vores internationale arkiv og dermed læse tilbudsaviser fra 13 andre lande.

LÆS MERE