Tilbage

AIM Create

AIM Create er Danmarks stærkeste analysehus inden for FMCG.

Vores fokus er på forbruger- og  shopperindsigter i Norden, hvor vi arbejder ud fra en holistisk analysetilgang, således at vi bedst muligt kan bidrage til dit produkts samlede udfordringer i markedet.

Vi ønsker med alle vores projekter at skabe et link i forhold til at drive salget af dit produkt på kort og på lang sigt. Derfor er vores mission at bidrage til klare og handlingsorienterede anbefalinger – baseret på et solidt og stærkt datagrundlag.

Vi arbejder med ad hoc analyser, som er tilpasset den enkelte problemstilling både i opstart, briefing, analyse og implementering, med det primære fokus rettet mod at sikre udbytte, indsigt og aktivering af analysens resultater.

For at kunne være den stærkest mulige analysesamarbejdspartner, har vi i AIM Create valgt at være et full service bureau, hvor vi tilbyder alle former for forbruger-, shopper- , kunde- og markedsanalyser samt konsulentrådgivning målrettet mod FMCG kunderne. Vi mener, at dette kombineret med erfarne senior konsulenter med lang erfaring med FMCG, er vigtigt for altid at kunne skabe den rette løsning i forhold til en given problemstilling, og ikke være afhængig af et givent værktøj og en traditionel tilgang.

Kontaktoplysninger

WEBSITE:
TLF:
E-mail:
Adresse:
www.aimcreate.dk 
72 40 70 10 
kristian.noergaard@aimcreate.dk 
Strandvejen 100, 2900 Hellerup 

Seneste nyt fra partneren

07/12/2017 Hvilket mærke er det stærkeste i dansk dagligvarehandel?

AIM Create gennemfører nu BRAND FOCUS, hvor vi sætter skarpt på de største mærker i dansk dagligvarehandel.

LÆS MERE
17/05/2016 AIM Create deler viden om fri-for produkter

Salget af ”fri-for”-produkter (produkter der ikke indeholder eksempelvis gluten og laktose) er steget markant de senere år, og antallet af produkter i kategorien stiger markant..

LÆS MERE
18/04/2016 Få mere viden om danskerne og handel af dagligvarer på nettet

Der har i den seneste tid været meget snak i medierne om dagligvarehandlen på nettet i Danmark.

LÆS MERE

Relevante downloads

LS TIDLIGERE NYHEDSBREVE HER