Tilbage

lumino.io ApS

Lumino.io er et nyt værktøj, der kombinerer, forbruger indsigt og produktudvikling i ét.
Ny teknologi gør det muligt at få adgang til kategori analyser og forbruger indsigter, der opdateres hver time. Disse indsigter er automatisk til rådighed, når organisationen skal samarbejde om at skabe nye produktløsninger.

Category Blueprint
Avancerede algoritmer analyserer sociale medier og kortlægger forbrugernes adfærd i en kategori. Resultatet er et ”blueprint” af kategorien, hvor motiver, brugssituationer og produkt egenskaber er beskrevet i analyser samt forbrugernes egne billeder kommentarer. En helt ny teknologi der gør det muligt at gøre kvalitative forbruger indsigter, kvantitative. 

Opportunity Mapping
Kategori analyser og forbruger indsigter danner fundamentet og inspirationen til udvikling af nye produktløsninger. I værktøjet kan organisationen let samarbejde, på tværs af funktioner og lande, om at udvikle ny muligheder for kategori vækst. Tre enkle steps leder organisationen fra forbruger indsigt til en endelig value proposition – produktløsning. Organisationen kan stemme og kommentere i løbet af processen og værktøjet forankrer samtidigt den endelige løsning.

Resultatet er konkurrencedygtige produkter med en hurtigere og mere effektiv vej til markedet.

Fordele DLF medlemmer: 
Vi tilbyder DLF medlemmer et gratis kategori snapshot, som giver en indledende kategori indsigt samt en præsentation af hvordan brugerdrevet forretningsudvikling kan styrkes og forenkles.

Kontaktoplysninger

WEBSITE:
TLF:
E-mail:
Adresse:
www.lumino.io 
20233211 
sst@lumino.io 
Njalsgade 76, 2300 KØBENHAVN S