Tilbage

Rekrutteringskompagniet A/S

Rekrutteringskompagniet A/S

Rekrutteringskompagniet er en moderne headhunting- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har tilsammen over 50 års erfaring i rekruttering og udvikling af mennesker samt indgående kendskab til detailbranchen.


Rekruttering
Vi ved at rekruttering er en tillidssag, så derfor siger vi hellere nej tak til en opgave, hvis ikke vi på det givne tidspunkt har mulighed for at løse opgaven 100%.

Vi analyserer naturligvis jeres virksomhed og i analysen indgår også interview med den person kandidaten skal referere til. Vi forventningsafstemmer herudover de krav der stilles til både kandidater og os. Selve søgningen igangsættes ikke, før vi er enige om hvilken personprofil og kvalifikationer vi går efter.

 • Vi kan varetage hele rekrutteringen fra A-Z.
 • Vi kan skræddersy en løsning, hvor vi forestår dele af opgaven og I selv løser andre dele.
 • Eksempelvis afsøger vi markedet for egnede kandidater og I forestår selv interviews og udvælgelsesprocessen.
 • I klare det ”hele” selv og vi er udelukkende med på sparring i forhold til tests.
 • Skal vi løse hele opgaven kan I få helt op til 12 mdr. garanti
 • Ønsker I at indgå en årsaftale tilbyder vi 10% rabat på salæret.

Headhunting
Mange bryder sig ikke om ordet Headhunting – vi elsker derimod at prikke den helt rigtige kandidat på skulderen. Vi finder det rigtige match og vi gør både din virksomhed og kandidaten glade.

I tilfælde hvor I af den ene eller anden grund ikke ønsker at skilte med, at I har behov for en udskiftning eller en udvidelse af medarbejderstaben, løser vi opgaven som en ren headhunting opgave og finder egnede kandidater uden at stillingen eller søgningen er offentliggjort.

Det eneste vi har behov for ved headhunting er en grundig analyse af jeres virksomhed og at vi sammen udarbejder den profil og beskriver de kvalifikationer og krav, der stilles til den nye profil.

Ved en headhunting opgave finder vi måske en kandidat i vores store netværk og eller ved en screening af markedet. Måske har I selv en kandidat i kikkerten, men ønsker hele ansættelsesforløbet med kontakt, interviews, test, referencer osv. udført af professionelle jægere, der har prøvet det før og med succes.

Det vigtigste er at have en klar forestilling om, hvordan kandidatens profil skal se ud. Hvis ikke I er helt afklarede, hjælper vi jer naturligvis med en afdækning ved hjælp af kompetenceprofil og interview.


Outplacement
Når en virksomhed tager afsked med en medarbejder kan der være mange årsager og ofte rammer det medarbejderen hårdt.
Derfor tilbyder mange virksomheder i dag deres opsagte medarbejdere at indgå i et outplacement-forløb hvor de bliver hjulpet videre til deres næste job.

Vi kan hjælpe med et professionelt og ikke mindst meget personligt outplacement program, hvor vi tager udgangspunkt i den enkeltes mentale tilstand samt faglige og personlige kompetencer.
Kort sagt kan vi bære medarbejderen fra en ulykkelig og uoverskuelig situation og helt frem til et nyt job, hvis du og din virksomhed ønsker det.


Freelance HR support
Vi har arbejdet med mennesker næsten hele vores voksne liv og ingen opgave er for lille eller for stor. Du kan derfor trygt uddelegere eller overlade dine HR opgaver til os.

Vi kan hjælpe dig med alt lige fra:
 • Medarbejdersamtaler
 • Personalejura
 • Facilitering af diverse workshops samt teamudvikling
 • Udarbejdelse af personalehåndbog
 • Opsigelser, advarsler og samtaler i forbindelse hermed
 • Medarbejder tilfredshedsundersøgelser
 • Ansættelseskontrakter
 • Udarbejdelse samt implementering af HR processer
 • Interim opgaver i kortere eller længere tid, vi kan erstatte kvarte, halve og hele medarbejdere i den periode    hvor du har behovet

Hvis du ønsker at høre mere, om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os og lad os mødes helt uforpligtende til en kop kaffe.

Michael Østergård: mos@rekrutteringskompagniet.dk
                                Mobil: 40 89 12 86


Pernille Sloth:     ps@rekrutteringskompagniet.dk
                            Mobil: 42 92 87 84


 

Kontaktoplysninger

WEBSITE:
TLF:
E-mail:
Adresse:
www.rekrutteringskompagniet.dk 
40891286 
mos@rekrutteringskompagniet.dk 
Kastaniegårdsvej 30, 4623 Lille Skensved